Specjalista ds. BHP i Wellbeingu Pracowników

Oferta pracy | Finanse | Profesjonalny | Polska | Katowice | 2024-05-16 | ING Bank Slaski | POL-0189480

O stanowisku

Forma zatrudnienia: umowa o pracę

Lokalizacja: Katowice (praca hybrydowa)

O zespole: Zespół inicjuje, planuje i organizuje wydarzenia wellbeingowe i proekologiczne dla pracowników, promując zrównoważony rozwój i środowisko pracy. Dodatkowo wspiera działania związane z ESG oraz BHP, w tym analizę danych środowiskowych i przestrzeganie przepisów BHP. Przygotowuje dokumentację BHP, prowadzi kontrole warunków pracy i działań poprawiających bezpieczeństwo oraz kulturę BHP.

Twoje zadania

• inicjowanie, planowanie i organizowanie wydarzeń wellbeingowych oraz proekologicznych dla pracowników
  • wsparcie działań w obszarze ESG oraz sporządzanie stosownych raportów
  • analiza danych środowiskowych w zakresie obliczania śladu węglowego